Jäsenkortti ja jäsentiedot

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen digitaalisen jäsenkortin joka on henkilökohtainen. Saat jäseneksi liittymisen yhteydessä tunnukset ja ohjeet jäsenkortin lataamiseksi ja FloMembers-tilillesi kirjautumiseksi, jossa hallinnoidaan jäsenyyteen liittyviä asioita.

Kun olet aktivoinut FloMembers-tilisi voit kirjautua järjestelmään tunnuksillasi osoitteessa:
https://www.flomembers.com/helsingin-akvaarioseura

FloMembers-tililtäsi voit ladata digitaalisen jäsenkortin itsellesi kohdasta Omat tiedot > Sähköinen jäsenkortti. Jäsenkortilla voi osoittaa jäsenyytensä esimerkiksi HAS:lle etuja tarjoavissa yhteistyökumppaniyrityksissä ja yhdistyksen järjestämässä Keväthuutokaupassa.

Kun avaat linkin älypuhelimessasi, voit tallentaa kortin pikakuvakkeen laitteesi aloitusnäytölle. Kun avaat linkin mobiililaitteella, kortti avautuu verkkoselaimeen. Voit tallentaa kortin lisäksi puhelimen aloitusnäytölle web appiksi. Useimmat mobiiliselaimet osaavat avata web appit fullscreen-tilassa. Kortissa voidaan hyödyntää puhelimen välimuistia, jolloin kortti on käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.

Saat lisätietoja jäsensihteeriltä sähköpostitse: jasensihteeri(at)has.fi


Jäsentietojen muutokset
Jos yhteystietoihisi on tullut muutoksia, päivitä ne kirjautumalla FloMembers -tilillesi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen FloMembers-tilin kirjautumissivulla.