logo

HAS - Helsingin akvaarioseura ry

Kalalehti, HAS-lista ja nettisivut

 

Yleistä seurasta

Toiminta

Jäsensivut

KALALEHTI

Helsingin Akvaarioseura julkaisee jäsenlehteä, Kalalehteä verkkojulkaisuna ja pdf-versiona. Lehdessä tiedotetaan tulevista tapahtumista sekä kerrotaan, miten tapahtumissa on mennyt niille, jotka eivät päässeet paikalle. Kalalehdessä esitellään myös kalalajeja, tuttuja kasvoja harrastuksesta sekä paljon muuta. Lehdessä on vapaa sana eli jokainen jäsen saa lähettää kalajuttunsa, matkakertomuksensa, akvaariovinkkinsä tms. lehteen. Kalalehti myös kehittyy koko ajan yhdistysten jäsenten mukana, ideoita ja kokeiluja otetaan aina vastaan.

Yhteydet ja taitto: Heli Rojo, kalalehti(at)has.fi

Kalalehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: kesäkuussa ja joulukuussa sisältäen aina alkavan toimintakauden ohjelman. Lehden tarkoitus on lisätä yhteistyötä akvaarioharrastajien keskuudessa.

Kalalehden mediakortti

HAS-LISTA

Jäsenillä on käytettävissään sähköinen yhteydenpitokanava, HAS-lista. Sen kautta tiedotetaan tulevista tapahtumista ja sen avulla voivat jäsenet keskustella vapaasti akvaarioaiheisista asioista tai vaikkapa yhdistyksen toiminnasta. Listalle voi liittyä lähettämällä vapaasti muotoiltu viesti webmasterille. Hän hoitaa myös listalta eroamiset, sähköpostiosoitteiden muutokset ja muut listaa koskevat asiat

Huomioi listalle kirjoittaessasi

Listalle kirjoitettaessa on hyvä huomioida, että listalle lähetetyt viestit menevät yli 150 hengelle. Usein on viisainta vastata esim. myynti-ilmoituksiin suoraan ilmoituksen laittaneelle henkilölle eikä koko listalle, koska se kuormittaa monen sähköpostilaatikkoa.

NETTISIVUT

Jäsensivuja varten tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka lähetetään jäsenille sähköisessä tai painetussa muodossa. Suurin osa arkistostamme löytyneistä vanhoista kalalehdistä on skannattu ja liitetty jäsensivujen alle. Jos on kysyttävää, kommentoitavaa, parannusehdotuksia yms. ota yhteyttä webmasteriin.

HAS:n jäsenille vuosikortti normaalihintaisen pääsylipun hinnalla! Etu koskee vain lipunmyynnistä ostettuja vuosikortteja. Esitäthän HAS:n jäsenkortin ostotapahtuman yhteydessä.

Helsingin Akvaariokeskus tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta. Edut nyt myös nettikaupasta
Pets' Friends tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta.
Akvaarioon.fi tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso kampanjakoodi jäsensivuilta.

 

Kannattajajäsenet:
Helsingin Akvaariokeskus Ky
Nelitassu Ky
Siniriutta Ky