logo

HAS - Helsingin akvaarioseura ry

Kerhohuone

 

Yleistä seurasta

Toiminta

Jäsensivut


Helsingin Akvaarioseuralla on ollut syksystä 2008 asti kerhuohuone Helsingin Töölössä. Kerhuohuone löytyy Eteläinen Hesperiankatu 34:stä sisäpihan puolelta.


Näytä suurempi kartta

Helpoiten sisäpihalle pääsee Museokadun puoleisesta porttikäytävästä tai Runebergin kadun puolelta kulkemalla kaikkien talojen siäpihojen läpi. HAS:n kerhohuoneen ovella on seuran logolla varustettu kyltti.

Ratikat (2 ja 8) ja bussit pysähtyvät Runebergin kadulla, josta on lyhyt kävelymatka kerhohuoneelle. Omalla autolla tulijat joutuvat etsimään parkkipaikkaa katujen varsilta.

Tarkista tapahtumakalenterista, milloin kerhohuoneella on ohjelmaa. Ovet ovat tuolloin auki normaalisti klo 18 alkaen, ellei muuta ilmoiteta. Tarvittaessa voidaan sopia myös muunlaisesta aukiolosta. Seuran jäsenet voivat käyttää kerhohuonetta myös omiin akvaarioaiheisiin projekteihinsa. Ota tällöin yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen.

Tule tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan muita akvaarioharrastajia!
Kerhoilloissa voi lainata seuran kirjaston akvaarioaiheisia kirjoja sekä lukea DATZ-lehtiä. Myös seuran mikroskooppi on käytettävissä ja tarvittaessa saat opastusta sen käyttöön! Kahvi ja tee kuuluvat jäsenetuihin. 

Kerhotilan säännöt

  1. Kerhotilassa noudatetaan taloyhtiön sääntöjä sekä yleisiä annettuja la