logo

HAS - Helsingin akvaarioseura ry

Tapahtumakalenteri

 

Yleistä seurasta

Toiminta

Jäsensivut

TAPAHTUMAKALENTERI, syksy 2017

Tapahtumat järjestetään ellei muuta mainita, seuran kerhohuoneella (Eteläinen Hesperiankatu 34, Töölö, Helsinki) klo 18.00. Tarkennuksista ja muutoksista tiedotetaan aktiivisesti. Seuraathan jotain näistä kanavista: seuran sähköpostilistaa, seuran verkkosivuja, Aqua-Web-keskustelupalstaa tai Facebook- ja Twitter-sivua.

 
la 9.9.2017 klo 10.00 Sudenkorentoretki
Tehdään lähiretki Vanhankaupunginlahdelle. Retkeläisiä on opastamassa alueella luontokartoitusta tekevä Sami Kiema. Säävaraus! 
la 23.9. TAS:n syyshuutokauppa Tampereella

TAS:n huutokauppa järjestetään aivan Tampereen keskustassa Tampereen klassillisella lukiolla, Tuomiokirkonkatu 5, 33100 Tampere. Jos olet kiinnostunut kimppakyydistä huutokauppaan, ilmoittaudu osoitteeseen ohjelma@has.fi ja ilmoita samalla, onko mukanasi myytävää tavaraa tai muita matkalaisia. Yksityiskohtaisia tietoja tapahtumasta: http://tas.aqua-web.org/ -> Toiminta -> Akvaariohuutokauppa.

ti 26.9.2017 Monimuotoisuuden ytimessä - vedenalaiskuvia Malaijien saaristosta

Luento Monimuotoisuuden ytimessä - vedenalaiskuvia Malaijien saaristosta kerhohuoneella klo 18.00 alkaen.

SEALIFEn intendentti, meribiologi Markus Dernjatin kertoo maapallon monimuotoisimman riutta-alueen eliömaantieteestä ja lajistosta. Luvassa on upeita kuvia, mahdollisuus kysymyksiin ja pizzaa! :) Kahvipannu myös kuumana!

ti 17.10.2017 klo 18.00 Vieraillaan SeaLifessa

Tivolitie 10, Helsinki

la 4.11.2017 Halloween-bileet

pidetään teemalla "pikkusuolaista ja pimeää viinaa". Tarjoilua on siis luvassa. Asu on vapaa, tule sellaisena kuin olet tai et ole tai pukeudu Halloween-teeman mukaan. Voit myös halutessasi ottaa omia eväitä ja juomia mukaan. Varaa tasaraha 5€, maksu peritään paikan päällä käteisenä. Ilmoittaudu mukaan su 29.10.2017 mennessä. Kerro samalla mahdollisista ruokarajoitteista: ohjelma@has.fi. Tervetuloa!

ti 14.11.2017 DIY-ilta: 100 tapaa käyttää sukkahousuja - tässä yksi niistä

Rakennellaan kivijäljitelmiä akvaarioon sukkahousutekniikalla. Mahdollisuus rakentaa yksi kivijäljitelmä 5€ materiaalimaksulla. Halutessasi valmistaa oman kivijäljitelmän, ilmoittaudu 1.11.2017 mennessä osoitteeseen ohjelma@has.fi. Ilmoittautuminen on sitova (materiaalimaksu laskutetaan joka tapauksessa). Tervetuloa myös vain seuraamaan rakentelua!

ti 28.11.2017 Syyskokous

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu!

la 9.12.2017 Pikkujoulut

Pikkujoulut järjestetään HAS:n kerhohuoneella Töölössä. Sitovat ilmoittautumiset 27.11.2017 mennessä osoitteeseen ohjelma@has.fi. Osallistumismaksu on 18€. Muista ilmoittaa samalla allergioista tai erityisruokavalioista.

 

Näin löydät kerhohuoneen

HAS:n jäsenille vuosikortti normaalihintaisen pääsylipun hinnalla! Etu koskee vain lipunmyynnistä ostettuja vuosikortteja. Esitäthän HAS:n jäsenkortin ostotapahtuman yhteydessä.

Helsingin Akvaariokeskus tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta.
Pets' Friends tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta.
Akvaarioon.fi tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso kampanjakoodi jäsensivuilta.

 

Kannattajajäsenet:
Helsingin Akvaariokeskus Ky
Nelitassu Ky
Siniriutta Ky