logo

HAS - Helsingin akvaarioseura ry

Mikä on HAS?

 

Yleistä seurasta

Toiminta

Jäsensivut

HELSINGIN AKVAARIOSEURA RY

Helsingin Akvaarioseura, HAS, on perustettu 1944 ja se on maamme vanhimpia alan seuroja. Seuran kotipaikka on Helsinki, mutta jäseniä on koko pääkaupunkiseudulta ja vähän kauempaakin, kaukaisin tämänhetkinen jäsen asuu Kiinassa. Tällä hetkellä jäseniä on yli 300 ja siten HAS on yksi Suomen suurimmista akvaarioyhdistyksistä.

HAS julkaisee kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää tiedotuslehtistä, Kalalehteä. Lisäksi pidämme yhteyttä sähköpostilistamme, HAS-listan, avulla.

Kokoonnumme talvikaudella (syys-toukokuu) kerran kuussa kuuntelemaan esitelmiä, tapaamaan tuttuja ja suunnittelemaan tulevaa toimintaa. Kuukausikokouksen jälkeen virkeimpien on tapana jatkaa jutustelua jatkoilla vatsan täyttämisen merkeissä.

Keväisin järjestämme perinteisen Suuren Keväthuutokaupan, jossa kalat, kasvit ja tarvikkeet vaihtavat omistajaa. Paikalla on yleensä harrastajia koko maasta. Keväisin tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden kerätä luomuruokaa kaloille ötökkäretken merkeissä. Kesällä elämme pääosin hiljaiseloa, mutta tapaamme ainakin yhden päivän ajan kesäretken merkeissä.

Lisäksi ohjelmaan kuuluu retkiä niin kotimaassa kuin ulkomaillekin. Kohteina ovat olleet monet messut, yleisöakvaariot ja akvaarioalan liikkeet. Eikä ikinä tiedä mitä kaikkea tekemistä seuran puitteissa voikaan keksiä, esimerkiksi vuonna 2004 seura järjesti 60-vuotista uraansa juhlistaakseen pohjoismaiden toistaiseksi suurimman akvaarionäyttelyn Helsingin Kaapelitehtaalla.

Lähitulevaisuuden ohjelman löydät tapahtumakalenterista.

HAS:n jäsenille vuosikortti normaalihintaisen pääsylipun hinnalla! Etu koskee vain lipunmyynnistä ostettuja vuosikortteja. Esitäthän HAS:n jäsenkortin ostotapahtuman yhteydessä.

Helsingin Akvaariokeskus tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta. Edut nyt myös nettikaupasta
Pets' Friends tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso tarkemmin jäsensivuilta.
Akvaarioon.fi tarjoaa HAS:n jäsenille edun tarvikkeista ja ruoista. Katso kampanjakoodi jäsensivuilta.

 

Kannattajajäsenet:
Helsingin Akvaariokeskus Ky
Nelitassu Ky
Siniriutta Ky